Wie zijn wij?

Een veilige organisatie waar werknemers, bezoekers, producten en diensten beschermd worden? Dat maakt RI&S voor u mogelijk. Door uw organisatie veilig te maken, nemen we uw zorgen weg. Zo kunt u veilig aan het werk. En kunt u zich concentreren op waar u goed in bent.

Creatief en innovatief

Als u met ons samenwerkt, staat u er niet alleen voor. Sterker nog: we ontzorgen u zoveel mogelijk. RI&S denkt actief en creatief mee over de beste oplossing. Daarbij is innovatie de kern van wat we doen. Werken met de nieuwste technieken is voor ons vanzelfsprekend.

Samenwerken

Het liefst werken we voor langere tijd met u samen. Wij bouwen daarom graag een goede relatie met u op. U kunt ons zien als een extra collega. Samen werken we aan een beter en veiliger product.  Samenwerken met andere bedrijven als leverancier of als (onder) aannemer? Voor ons geen enkel probleem. Wij passen ons aan de wensen van onze opdrachtgever aan. 

Resultaatgericht

Grote, moeilijke of uitdagende projecten? Wij schrikken er niet van. Wij zijn aanpakkers en houden het resultaat voor ogen. Daardoor zorgen we ervoor dat u zich geholpen voelt. Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit vinden we hierbij erg belangrijk. 

Vakmanschap

Onze mensen zijn vakmensen. Ze zijn deskundig en gecertificeerd Daardoor weet u zeker dat u de beste kwaliteit producten en diensten krijgt.