Uitbreiding Van der Lee Seafish

Locatie

URK, NEDERLAND

OPDRACHTGEVER

VAN DER LEE SEAFISH

OPLEVERDATUM

AUGUSTUS 2019

PROJECT STATUS

OPGELEVERD

PROJECT CATEGORIE

Industrie

PROJECTVIDEO

De opdrachtgever

Van der Lee Seafish is sinds 1973 een visverwerker en distributeur en levert aan iedereen: van internationale importeurs tot de viswinkel op de hoek. Het assortiment bestaat uit diepgevroren Noordzeevis, importvis en gepaneerde en voorgebakken visproducten.

Wat was de vraag?

Na een flinke brand zag Van Der Lee een mogelijkheid op een negatieve gebeurtenis om te zetten naar een positief iets; de flinke uitbreiding van het bedrijfspand eerder uitvoeren dan in de planning lag. Door deze uitbreiding krijgt Van Der Lee een omvang van maar liefst 2700m². En dergelijke omvang moet natuurlijk goed beveiligt worden en daarom zijn Van Der Lee en Ri&S samen om tafel gaan zitten.

Wat was het resultaat?

Naar aanleiding van het gesprek heeft Ri&S een Risico inventarisatie en evaluatie opgesteld. Op basis daarvan is er een vernieuwde brandmeldinstallatie geplaatst samen met de nodige kleine blusmiddelen en algemene veiligheidsmiddelen. Daarnaast heeft Ri&S ook geholpen bij het opstellen van een adequate BHV organisatie en is er een preventie training geweest voor het personeel.