Urker Zalmhuys groeit verder

Locatie

URK, NEDERLAND

OPDRACHTGEVER

Het Urker Zalmhuys

OPLEVERDATUM

Oktober, 2022

PROJECT STATUS

Afronding

PROJECT CATEGORIE

Industrie

De opdrachtgever

Het Urker Zalmhuys is leverancier van ambachtelijke verse en gerookte zalm. Bij de bereiding van de gerookte en verse zalm wordt gebruik gemaakt innovatieve technieken en hypermoderne machines. Een Unieke combinatie van ambachtelijke tradities en deze moderne productietechnieken zorg voor producten van superieure kwaliteit.

Wat was de vraag?

Het Urker Zalmhuys blijft flink uitbreiden en ook het nieuw aangekochte pand heeft een goede brandbeveiliging nodig. Na de al bestaande panden hierin te hebben voorzien mag Ri&S ook in dit pand zorgen voor een goede brandbeveiliging.

Wat was het resultaat?

Voor het nieuwe pand is een PvE opgesteld. Op basis van dit PvE heeft Ri&S een 2-loops brandmeldinstallatie van Siemens geïnstalleerd welke wordt aangestuurd door de nodige melders. Na de inbedrijfstelling wordt het Rapport van Oplevering opgesteld samen met het logboek voorzien van de nodige tekeningen en schema’s. Op de locatie is het belangrijk dat het personeel kan werken met de installatie en daarom wordt er nog een Cursus beheerder brandmeldinstallatie gegeven.