Kramers’ Seafood

Locatie

Urk, Nederland

OPDRACHTGEVER

Kramers' Seafood

OPLEVERDATUM

Medio december 2021

PROJECT STATUS

In Uitvoering

PROJECT CATEGORIE

Industrie

PROJECTVIDEO

De opdrachtgever

Kramers’ Seafood is al vele decennia actief in de visverwerking (processing), de handel in vis (trading) en de opslag en distributie van vis (coldstore). Ze bieden een breed assortiment vis en visproducten en levert dit aan de marktsegmenten retail, groothandel, cash-and-carry en de institutionele markt. Kramers’ Seafood exporteert naar zo’n 35 landen wereldwijd.

Wat was de vraag?

In oktober 2020 heeft Kramers’ Seafood het pand van Fishmasters aan het Noordgat op Urk overgenomen. In dit pand zullen alle vestigingen, die nu nog verspreid zijn, onder worden gebracht. Om aan veiligheidseisen te voldoen wil Kramers’ Seafood een goed werkend brandmeld- en ontruimingsinstallatie voor de veiligheid van het personeel. Om het pand te beveiligen tegen inbraken is er een compleet vernieuwde inbraakalarminstallatie nodig.

Wat was het resultaat?

Het pand aan het Noordgat is door Kramers’ Seafood uitgebreid met de nodige ruimte en extra uitbouw. Ri&S heeft de bestaande brandmeldinstallatie en ontruimingsalarminstallatie compleet vernieuwd en uitgebreid naar de nieuwe ruimtes. Ook is de inbraakalarminstallatie voledig vernieuwd.