Kramers Seafood breidt uit

Kramers Seafood breidt uit

Urk

Opdrachtgever

Kramers Seafood

Opleverdatum

Medio december 2021

Project status

In Uitvoering

Project categorie

Industrie

Projectvideo

 

Na de overname van Fishmasters door de familie Kramer is de volgende stap een overkoepelende naamsverandering: KRAMERS’ SEAFOOD. Dit jaar is begonnen aan de grote uitbreiding aan het Noordgat.

In oktober 2020 nam Gebr. Kramer/Isola Fish het grote bedrijf van Fishmasters aan het Noordgat over. De eerste afdelingen zijn inmiddels vanuit het pand aan de Ambachtsweg verhuisd.

Investeringen

Visverwerkingsbedrijf Gebr. Kramer B.V., handelsbedrijf Isola Fish B.V., coldstore Gebroeders Kramer Frozen B.V. en productiebedrijf Fishmasters B.V. gaan verder onder de naam KRAMERS’ SEAFOOD. KRAMERS’ SEAFOOD is de overkoepelende naam voor de genoemde bedrijven die actief zijn in de visverwerking (processing), de handel in vis (trading) en de opslag en distributie van vis (coldstore).

Alle bedrijven van de groep zullen worden gehuisvest in het pand aan het Noordgat 1 op Urk. Voor de verhuizing van de visverwerking en vriesafdeling aan de Ambachtsweg wordt er in 2021 nog aanzienlijk geïnvesteerd met nieuwbouw op het eigen terrein aan het Noordgat voor extra productie en opslagcapaciteit. De bestaande diepvrieshal van 1.200 pallets wordt straks ontmanteld en met twee verdiepingen ingericht voor het invriezen en sorteren van vis. En er komt een grote diepvriescel voor 8.800 palletplaatsen bij.

  • Vernieuwen complete brandmeldinstallatie en ontruimingsalarminstallatie
  • vernieuwen complete inbraakalarminstallatie

Bekijk meer projecten >