VCU gaat voor veiligheid

VCU gaat voor veiligheid

Urk

Opdrachtgever

VCU Maritime

Opleverdatum

december 2019

Project status

Opgeleverd

Project categorie

Industrie, Maritiem

De Visserij Coöperatie Urk is de maritiem specialist, VCU onderscheidt zich door het aanbieden van een full-service concept. Door innovatief te werk te gaan kunnen partners, leden en klanten gebruik maken van een snelle service, omvangrijke kennis en grote betrouwbaarheid. 

De Coöperatie beschikt over drie moderne bedrijfspanden op Urk. Het hoofdkantoor is samen met VCU Store B.V., VCU Maritime B.V. en VCU Safetycentre BV  te vinden aan de Vliestroom. VCU TCD B.V. is gesitueerd aan het Keteldiep.

VCU TCD B.V. is gespecialiseerd in het verlenen van technische service en het verrichten van reparaties, revisies, (grootschalige) verbouwingen, afbouw en nieuwbouw van allerlei schepen.

VCU heeft in Q4 van 2019 haar bedrijfsnoodplannen opnieuw op laten stellen. Naar aanleiding hiervan heeft VCU gekozen om het gebouw uit de laatste uitbreiding ook onder detectie te plaatsen middels een Brandmeldinstallatie.  In december zal de inhoud van dit plan beoefend worden tijdens de training van de bedrijfshulpverleners.

  • Levering en installatie Brandmeldinstallatie
  • Opstellen Bedrijfsnoodplan
  • Training Bedrijfshulpverleners

Bekijk meer projecten >